060/327-0-327 [email protected]

O nama – Kontakt podaci

BeoZgrad profesionalni upravnik

Telefon:  060/327-0-327

Mail: [email protected]

BeoZgrad je registrovana i specijalizovana agencija za upravljanje i održavanje stambenih (i poslovnih) objekata. Naši licencirani profesionalni upravnici su diplomirani ekonomisti sa višegodišnjim iskustvom, motivisani da vam uvek pruže celovitu i najbolju uslugu.

Kako ovaj posao zahteva znanja iz brojnih oblasti, imamo organizovanu mrežu odabranih saradnika. Naše saradnike čini firme za održavanje, kako građevinske tako i komunalne,  firme za održavanje liftova, banke, osiguravajuća društva, a po potrebi angažujemo i advokatske kancelarije i sudske veštake. Kolege iz naše branše ne smatramo konkurencijom, već naprotiv, trudimo se da sa njima sarađujemo i razmenjujemo iskustva, sve u cilju pružanja najbolje usluge.

Vlasnici stanova su naši partneri, a samo zajedničkim naporima i saradnjom uspevamo da nađemo rešenja prihvatiljiva za sve.

Imate pitanje za nas? Nazovite ili pošaljite mail.

Nemojte se ustručavati da nas kontaktirate ukoliko imate neku nedoumicu ili pitanje u vezi profesionalnog upravljanja i naših usluga. 

Pošaljite nam e-mail

[email protected]

Nazovite nas:

060/327-0-327

Naš cilj i naša misija

Život u stambenoj zgradi podrazumeva brojne kompromise. Život u zgradi može biti ugodan ukoliko su stanari složni, a ukoliko te sloge nema i postoji netrpeljivost među komšijama, onda taj život može postati izuzetno naporan i nepodnošljiv. Uglavnom, kako biste uživali u svom stanu i zgradi, mora postojati neko ko će o njoj stalno voditi brigu, bio to upravnik iz redova stanara ili profesionalni upravnik. 

Nažalost, neki od profesionalnih upravnika koji su se ogrešili o pravila ove profesije, učiniili su da mnogi zaziru od angažovanja nekog će voditi brigu o zgradi na profesionalni način, uz naplatu svoje usluge. 

Ono čega morate biti svesni je da samim izborom profesionalnog upravnika ne prestaje i obaveza i odgovornost pojedinačnih vlasnika. Vlasnici stanova su i dalje oni koji moraju aktivno učestvovati u odlučivanju i donošenju najboljih izbora. Profesionalni upravnik ima ovlašćenje da upravlja novcem stambene zajednice, ali je za korišćenje tog novca potrebna saglasnost većine.

Dakle – vi ste i dalje vlasnici stanova i suvlasnici zajedničkih delova zgrade, samo zajedno sa vama možemo ostvariti ciljeve i učiniti vaš život lagodnim.