060/327-0-327 [email protected]

Profesionalni upravnik cena

Pogledajte CENOVNIK usluga firme BeoZgrad, organizatora profesionalnog upravljanja na teritoriji Beograda

Profesionalno upravljanje zgradama u Beogradu - cene

U slučaju da odlučite da koristite naše usluge, budite uvereni da vas očekuju profesionalnost, odgovornost i proaktivnost u rešavanju problema.
Cena po posebnom delu

Od 400 RSD

Održavanje i čišćenje zgrada u saradnji sa partnerima

U saradnji sa našim poslovnim partnerima u mogućnosti smo da vam preporučimo i usluge održavanja i čišćenja zgrada, od strane profesionalaca u svom poslu.
Čišćenje po posebnom delu

Od 350 RSD

Čišćenje snega, podruma, zajedničkih prostorija

Ukoliko vam je potrebna usluga čišćenja snega, leda, podruma i ostalih zajedničkih prostorija, u prilici smo da vam ponudimo usluge brojnih partnera.
Cena zavisi od obima posla, vremena potrebnog za izvršenje i ostalih specifičnosti.

Profesionalni upravnik cena usluga i šta je to što plaćam?

Naša usluga profesionalnog upravljanja zgradama koštaće vas od 400 dinara mesečno pa naviše, u zavisnosti od broja stanova u vašoj zgradi, ali i broja problema koje moramo rešiti.

Zašto platiti 400 dinara mesečno profesionalnog upravnika?

Zato što je tu za vas 00-24 sata svakog dana u godini (za hitne intervencije), zato što prati zakonske propise i upoznaje vas sa njima, zato što upravlja i organizuje život vaše zgrade kao pravnog lica. Pogledajte samo deo poslova koje je naša firma organizovala – OVDE!

Svi znamo koliko je teško dogovoriti se oko bilo kog problema koji postoji u zgradi.

Jedan od većih problema je i nezameranje komšijama, ustezanje da iznesete problem, a često nemate ni priliku za to jer je komšija izabran na mesto upravnika postao neko ko o svemu odlučuje. Izaberete mirnog i kulturnog komšiju za upravnika, a on odjednom postane neko ko sve najbolje zna i ne želi ni da čuje da mu se neko “meša u posao”.

 

Koliko je u stvari 400 dinara koje plaćam profesionalnog upravnika?

Dolazimo sada i do teme koliko je to u stvari 400 dinara?

400 dinara = paklica cigareta

400 dinara = pljeskavica, gurmanska  obična

400 dinara = kesica od 100 g hrane za pse

400 dinara = 2 litra benzina, običnog

400 dinara = nešto što potrošite nakon 5 minuta što izađete iz stana…

Da li je i taj iznos dovoljan da biste preuzeli odgovornost kakvu mi preuzimamo?

Poznajući ekonomsku i socijalnu situaciju u državi, verovatno je i ovaj iznos mnogima veliki izdatak. Nažalost, to je i iznos ispod koga nema nikakve ekonomske logike preuzeti ovako odgovoran posao.

 

Cena koju plaćate za uslugu profesionalnog upravljanja i stvaranje fonda zgrade višestruko će se isplatiti kroz UVEĆANU VREDNOST VAŠE ZGRADE I VAŠEG STANA!

Šta je naš i vaš cilj, cilj profesionalnog upravljanja?

Na kraju, a ne i najmanje važno, ostaje pitanje šta je cilj profesionalnog upravljanja, odnosno šta je ono čemu mi težimo?

Cilj svakog savesnog profesionalnog upravnika je POVEĆANJE VREDNOSTI VAŠE ZGRADE, a to se jedino može postići redovnim održavanjem i pravim, profesionalnim upravljanjem.

Zašto kažemo da je to naš, a ne vaš cilj? Iz jednostavnog razloga jer je nama u interesu da VI budete zadovoljni, a iz toga će se roditi dugoročan poslovni odnos. 

Šta sve pod stavkom održavanje zgrade plaćate Gradskom stambenom, a ne dobijate?

Pogledajte video iz 2015. godine koji se bavi pitanjem šta sve plaćate Gradskom stambenom pod stavkom “održavanje”, a ne dobijate. Jedno od najbitnijih pitanja koje dobijamo na svakoj skupštini stambene zajednice odnosi na sredstva koje stanari već uplaćuju preko uplatnica Infostana. Ako budete pažljivo pogledali video, shvatićete zašto insistiramo da svaka stambena zajednica treba da stvori svoj fond iz koga će finansirati tekuće održavanje zgrade.

Koje usluge pruža JP Gradsko stambeno po Ugovoru o održavanju stambenih zgrada možete videti OVDE!

Angažujte profesionalnog upravnika

Neka profesionalni upravnik radi za vas!

Ukoliko ne želite da preuzimate odgovornosti koje je doneo novi Zakon o stanovanju i održavanju zgrada, onda je pravi trenutak da nas kontaktirate.

Kontaktirajte nas
Vladimira Tomanovića 35, Beograd
e-mail adresa